Premier League

Officielt: Colombianer forlader Bournemouth

Premier League-klubben Bournemouth bekræfter nu, at colombianske Jefferson Lerma forlader klubben denne sommer.

Premier League-klubben Bournemouth bekræfter nu, at colmbianske midtbanespiller Jefferson Lerma forlader klubben denne sommer.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter fem sæsoner i klubben er Jefferson Lerma snart fortid i Bournemouth.

Det dyreste køb i klubbens historie har kontraktudløb 1. juli, og dermed får Bournemouth ikke nogen af de godt 30 millioner euro, som de i sin tid betalte Levante for Lerman, tilbage.

Alligevel takker klubben nu den 28-årige midtbanespiller for hans fem år i klubben.

– Jefferson har leveret et fantastisk bidrag til klubben igennem de seneste fem år, men i kontraktforhandlingerne har han gjort det klart for os, at han søge en ny udfordring.

– Både som spiller og som person har Jefferson været en nøgle til vores succes. Selvom vi selvfølgelig er skuffede over, at vi ikke kommer til at se ham i Bournemouth-trøjen igen i næste sæson, så takker vi ham for hans dedikation og ønsker ham alt det bedste, lyder det fra Neill Blake, der er CEO i Bournemouth.

Jefferson Lerma er den Bournemouth-spiller, der har spillet flest minutter i indeværende sæson. I sine i alt 37 kampe har Lerma noteret sig for i alt 3.255 spilleminutter, hvilket svarer til lige knapt 88 minutter per kamp.

Den colombianske landsholdsspiller er på det seneste rygtet til Premier League-konkurrenterne fra Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P