Premier League

Officielt: Brentford henter ny målmand

Premier League-danskerklubben har onsdag præsenteret en forstærkning forud for klubbens tredje sæson i den engelske liga.

Brentford Logo

Det har været undervejs længe, men nu er det officielt:

Brentford har skrevet kontrakt med den 29-årige hollandske målmand Mark Flekken.

Flekken kommer til Thomas Franks Premier League-mandskab efter en imponerende sæson hos tyske Freiburg, hvor han foruden at have spillet samtlige bundesligakampe var med til at sikre klubben deltagelse i Europa League.

– Jeg er virkelig spændt. Det er et helt nyt kapitel for mig og det næste store skridt i min karriere. Jeg ser virkelig frem til min tid her i Brentford, og det er virkelig dejligt at være her, lyder det fra Flekken.

Trods sit hollandske ophav har Flekken spillet i Tyskland siden 2009, hvor han har repræsenteret klubber som Aachen, Greuther Fürth, Duisburg og altså senest Freiburg.

– Hvis man havde fortalt mig for syv år siden, da jeg spillede i den tyske 3. division, at jeg en dag ville spille i Premier League, så havde jeg formentlig slået dig ned.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse og mit næste store skridt. Jeg håber også, at vi kan tage de næste skridt sammen som trup og som klub, lyder det fra Flekken.

Thomas Frank: Så meget koster Manchester United-emne

Brentford må angiveligt betale Freiburg de 13 millioner euro, som Flekkens frikøbsklausul lyder på.

Mark Flekken debuterede for det hollandske landshold i venskabskampen mod Danmark den 26. marts sidste år, hvor han trods to danske scoringer var med til at vinde 4-2.

Siden er det blevet til tre kampe yderligere for Oranje, men i vinter måtte han alligevel se sig forbigået til Hollands VM-trup, hvor landstræner, Louis van Gaal, i stedet havde foretrukket Andries Noppert, Justin Bijlow og Remko Pasveer.

Købet af Flekken vil formentlig sætte yderligere gang i de mange rygter, der på det seneste har sendt Brentfords nuværende førstemålmand, spanske David Raya, til andre og større adresser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P