Premier League

Medie: Liverpool afviser RB Leipzig

Den engelske storklub har afvist at sælge sin unge offensivspiller til den tyske Bundesligaklub.

Ifølge engelske The Times har Liverpool afvist et købs-tilbud fra tyske RB Leipzig på unge Fabio Carvalho.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Han indledte sin tid på Anfield formidabelt, men siden er det ikke blevet til meget spilletid.

20-årige Fabio Carvalho spillede de første syv kampe i Premier League for Liverpool i denne sæson, hvor han tilmed bidrog med en scoring mod Bournemouth og et matchvindermål i otte minutters tillægstid mod Newcastle.

Siden er gassen dog feset ud af ballonen for den unge portugiser, der kun har tre indhop på henholdsvis tre, to og seks minutter siden slut-oktober.

Det har ifølge engelske The Times fået tyske RB Leipzig til at sende et købstilbud afsted mod Anfield, men det tilbud er blevet pure afvist.

Selvom Liverpool ikke umiddelbart er interesseret i at sælge Carvalho, der kom til klubben fra Fulham sidste sommer, så tyder noget på, at de er villige til at indgå en anden form for aftale.

Jürgen Klopp udtalte sig forud for sæsonens sidste kamp i rosende vendinger om den unge portugiser:

– For at være ærlig, så er der ingen spiller, der har imponeret mig mere end Fabio [Carvalho]. Hans arbejdsmoral vil give ham en fantastisk karriere, og jeg har aldrig set en lignende reaktion på ikke at spille så meget.

Ny Liverpool-boss: Klopp bestemmer over transfers

– Der er en mulighed for, at Fabio skal afsted på en lejeaftale, men nu må vi se, lød det i sidste uge fra Klopp.

I modsætning til hos Liverpool, så vil Carvalho hos RB Leipzig i næste sæson få mulighed for at spille Champions League-fodbold.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano kan der da også stadig nå at komme en aftale i stand mellem Anfield-klubben og den østtyske bundesligaklub.

Således skulle Liverpool ikke være afvisende for at sælge Carvalho, såfremt de kan få en tilbagekøbsklausul skrevet ind i aftalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P