Europæisk Fodbold

Anders Christiansen har fået pacemaker – færdig for sæsonen

Den 32-årige danske Malmö-anfører, Anders Christiansen, kommer ikke mere på banen i denne sæson, da han i sidste uge fik indopereret en pacemaker.

Danske Anders Christiansen fik det dårligt til træning og fik indopereret en pacemaker og er færdig for resten af sæsonen.
Foto: Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix

Det startede med svimmelhed og kvalme til træningen onsdag i sidste uge.

Danske Anders Christiansen blev derfor kørt fra Malmö FF-træningen til hospitalet for yderligere check, og det førte til, at han fik indopereret en ICD – en type pacemaker. Det skriver Malmö FF onsdag.

Den danske anfører skal igennem flere undersøgelser for at sikre helbredet på både kort og lang sigt, og som følge deraf, kommer han ikke i aktion yderligere i denne sæson.

– Vi er ekstremt kede af det på Anders’ vegne. Det vigtigste for alle i Malmö FF er nu at give ham al den støtte, vi kan, og at han får tid til styrke sig og komme sig i fred og ro, siger Daniel Andersson, der sportsdirektør i den skånske klub.

Hverken Malmö FF eller Anders Christiansen har i første omgang lyst til at kommentere yderligere på situationen, men klubben skriver dog, at den 32-årige dansker efter omstændighederne har det det godt.

Anders Christiansen om supertalent: Må ikke gå som med Roony i FCK

Malmö er kun 10 kampe inde i den svenske sæson, hvor de efter otte sejre i streg pludselig har spillet uafgjort og tabt de to seneste kampe.

Anders Christiansen var selvsagt ikke en del af Malmö-truppen, der i weekenden tabte med hele 3-0 til Elfsborg. Derudover har den danske midtbanespiller kun siddet over i én kamp i ligaen.

Nederlaget til Elfsborg i weekenden betød, at Malmö trods 25 point i sæsonens første 10 kampe nu blot er toer i Allsvenskan – á point med netop Elfsborg med en målscore, der er ét mål dårligere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P