Bundesligaen

Medie: Bayern-profilen Pavard vil væk

Franske Benjamin Pavard har efter fire sæsoner og lige så mange tyske mesterskaber mod på at prøve noget andet end Tyskland og Bayern München.

Bayern München-profilen Benjamin Pavard har ifølge Sport Bild ikke tænkt sig at forlænge sin kontrakt med de tyske mestre.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er kun Joshua Kimmich, der har spillet flere minutter end Benjamin Pavard for Bayern München i Bundesligen denne sæson.

Dermed har den 27-årige franske højreback også sin del af æren for det netop vundne mesterskab, der var Bayern Münchens 11. mesterskab i træk.

Pavard har således til gode IKKE at vinde mesterskabet med Bayern München, men den franske verdensmester kan allerede til sommer være fortid i den tyske storklub.

I hvert fald melder tyske Bild Sport, at Pavard og hans rådgivere allerede for tre uger siden gjorde Bayern-ledelsen opmærksom på, at han ikke har i sinde at forlænge med klubben.

Pavard har kontrakt i Bayern for yderligere én sæson, og dermed har Bayern München kun to transfervinduer til at sælge franskmanden, hvis de vil have penge for ham.

Medie: Chelsea vil kapre United-transfer

Pavard har i denne sæson spillet 43 kampe for de tyske mestre, og en smule bemærkelsesværdigt har hans spilletid været nogenlunde ligeligt fordelt mellem hans oprindelige position som højreback og hans adopterede position som midterforsvar – en alsidighed der blot skulle gøre ham mere attraktiv for en mulig køber.

Dertil har den 27-årige franskmand scoret hele syv mål i sæsonen.

Pavard kom til Bayern München fra Stuttgart for 35 millioner euro i 2019. Inden da spillede han for franske Lille.

Benjamin Pavard har tidligere været sat i forbindelse med både Manchester United og Chelsea, ligesom også AC Milan, Juventus og FC Barcelona angiveligt har haft følere ude efter fransmanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P