3F Superligaen

Brøndby-træner ønsker FCK tillykke: Vi skal give dem kamp til stregen næste år

Brøndby spillede mandag guldet i hænderne på F.C. København, og efterfølgende havde cheftræner Jesper Sørensen klassen til at ønske rivalerne tillykke.

Brøndby-træner Jesper Sørensen startede sit interview med at ønske rivalerne fra F.C. København tillykke med klubbens 15. mesterskab.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Paradoksalt nok kom sæsonens største sejr for Brøndby den dag, hvor klubbens fans måske havde mindst lyst til at vinde.

5-1-sejren over FC Nordsjælland mandag gjorde med én kamp tilbage af sæsonen rivalerne fra F.C. København til danske mestre.

Efter kampen blev cheftræner Jesper Sørensen af Viaplay spurgt ind til kampen, men Brøndby-chefen havde i første omgang ét ærinde, der var vigtigere end at italesætte sejren.

– Først og fremmest skal jeg lige starte med at ønske F.C. København tillykke med det danske mesterskab, de har fået vendt deres sæson rundt og gjort et rigtig flot stykke arbejde, og det må vi lykønske dem med, lød det fra Jesper Sørensen.

Umiddelbart efterfølgende lagde Brøndby-træneren dog ikke skjul på, at hans klub allerede næste år har tænkt sig at udfordre de evige rivaler.

<strong>Mål og Highlights: FCK er mester! Se Brøndby sende guldet til ærkerivalerne mod FC Nordsjælland</strong>

– Så må vi håbe, at vi kan bide skeer med dem næste år og forhåbentlig komme til at give dem kamp til stregen, det vil være vores ambition, lød det fra Jesper Sørensen, der uddybede lykønskningen:

– Man spiller om et dansk mesterskab, når der er nogen, der har vundet det, så skal man sige tillykke, og så må man blive dygtigere selv.

Brøndby har i denne sæson tabt til FC Nordsjælland tre gange, inden det altså blev til en sejr mandag. Til sammenligning har Brøndby kun tabt til F.C. København to gange, mens det også er blevet til en uafgjort og en Brøndby-sejr.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P