Premier League

City melder sig ind i kampen om Neymar: Guardiola har ringet til ham

Manchester City-bossen, Pep Guardiola, har angiveligt været i kontakt med Neymar, der tidligere har åbnet døren for et sommerskifte fra Paris.

Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix & Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Neymar kan efterhånden vælge frit mellem mange Premier League-klubber, hvis rygterne taler sandt.

Både Newcastle, Manchester United og Chelsea er angiveligt interesseret i den 31-årige brasilianers underskrift, men nu kan noget tyde på, at de får konkurrence fra toppen af poppen.

Pep Guardiola, der denne sæson vandt sin femte Premier League-titel ud af syv mulige med Manchester City, har nemlig været i kontakt med Neymar, som han lige akkurat ikke nåede at stå i spidsen for i FC Barcelona.

Ifølge franske L’Équipe skulle opkaldet have handlet om, hvad Neymar har i sinde til den kommende sæson.

Der bliver dog ikke meldt yderligere om, hvad Neymar har svaret til Guardiola, eller om de snakkede om noget andet.

Den brasilianske landsholdsstjerne har tidligere åbnet døren for et skifte fra Pars Saint-Germain til sommer, og tilhængerne i den franske hovedstadsklub har ved flere lejligheder udvist deres negative holdninger omkring Neymar.

Chelsea-ledelsen i ekstase over Pochettino: En træner i verdensklasse

Neymar kom til FC Barcelona fra brasilianske Santos i 2013 for omkring 655 millioner kroner, inden han i 2017 blev solgt videre til PSG for 1,6 milliarder kroner.

Skiftet til de franske mestre blev den dyreste transfer nogensinde i fodboldens verden – og det er den stadig den dag i dag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P