1 min læsningOfficielt: Feyenoord forlænger med succestræneren Slot

Efter præcis 100 kampe i spidsen for Feyenoord har 44-årige Arne Slot sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med de hollandske mestre.

1 min læsning
Feyenoord har forlænget kontrakten med cheftræner Arne Slot.
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

For bare 16. gang i klubbens 115 år lange historie førte Arne Slot i denne sæson Feyenoord til det hollandske mesterskab.

Med én kamp tilbage af sæsonen fører Feyenoord den hollandske Æresdivision med hele ti point ned til PSV, men mesterskabet er altså for længst sikret, og nu får cheftræner Arne Slot løn som fortjent.

Den 44-årige hollænder har fredag skrevet under på en kontraktforlængelse i Rotterdam-klubben, og dermed lukker han også endegyldigt diskussionen om, hvorvidt han aktuel til det ledige managersæde i Tottenham.

– Jeg er ikke færdig her endnu. Vi har haft en fantastisk sæson med Feyenoord med mesterskabet som en vidunderlig pris for al det hårde arbejde, vi har lagt for dagen, men jeg ønsker virkelig at fortsætte med at bygge på.

– Efter sommer venter der et eventyr i Champions League, og så er der et mesterskab, som skal forsvares. Der er rigeligt at se frem til, så jeg er stolt over at fortsætte som cheftræner for Feyenoord, lyder det fra Arne Slot.

Arne Slot kom til Feyenoord i sommeren 2021, og efter at have guidet klubben til en tredjeplads i sin første sæson, vandt de altså suverænt mesterskabet i Slots bare anden sæson.

Inden ansættelsen i Feyenoord stod Slot i spidsen for AZ fra sommeren 2019 til december 2020. I det første halvår af 2021 var han uden job, inden muligheden bød sig i Rotterdam-klubben. En mulighed hverken Slot eller Feyenoord formentlig har fortrudt at gribe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer