Premier League

Rashford husker sin debut mod FC Midtjylland, men: Premier League er anderledes!

Manchester Uniteds Marcus Rashford har glade minder fra sin debut mod FC Midtjylland, men han husker særligt sin debut i Premier League.

Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Pludselig stod han i midtercirklen på Old Trafford og skulle sparke kampen igang.

Ikke mange havde hørt om Marcus Rashford, da han den 25. februar 2016 debuterede for Manchester United imod danske FC Midtjylland.

Egentlig var det Anthony Martial, der skulle have startet kampen i Europa League om en plads i turneringens ottendedelsfinale, men da franskmanden under opvarmningen blev skadet, måtte United-manager Louis van Gaal kigge mod den dengang 18-årige lokale dreng.

Efter Pione Sisto havde bragt FC Midtjylland foran, havde Manchester United udlignet til 1-1 på et selvmål, og så tog Marcus Rashford med to scoringer alle overskrifter i det, der endte med at blive en knusende sikker 5-1-sejr og en uforglemmelig debut.

Selv husker den nu 25-årige englænder da også sin debut i den røde trøje, men han fremhæver i stedet den efterfølgende kamp, hvor han i sin Premier League-debut igen scorede to gange i 3-2-sejren over Arsenal.

– Min debut i Europa League var selvsagt en fantastisk aften for mig, men Premier League er anderledes. Jeg troede på, at jeg var god nok til at være en del af holdet og at jeg kunne hjælpe holdet.

– Der var også en del af mig, der ville bevise overfor andre og ikke kun overfor mig selv, at jeg var god nok, lyder det fra Marcus Rashford.

Godt syv år efter sin debut er det dog stadig et mål i en anden af sine debuter, Rashford husker tilbage på som sit favoritmål i Premier League.

Tre uger efter sin debut i ligaen mod Arsenal spillede han nemlig sit første Manchester-derby, og med sit mål efter 16 minutters spil blev han matchvinder i Uniteds 0-1-sejr.

Det mål kan du høre mere om i interviewet med Marcus Rashford over denne artikel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P