Premier League

Guardiola om skadet City-profil: Vi skal passe på

Nathan Aké døjer med en skade i baglåret, og Pep Guardiola giver udtryk for, at man ikke tør tage chancer med forsvarsspilleren.

Pep Guardiola om Manchester Citys Nathan Aké.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City har allerede sikret sig det engelske mesterskab.

Ikke desto mindre skal sæsonens resterende kampe alligevel spilles – naturligvis.

Onsdag møder Manchester City og Brighton hinanden, inden den lyseblå Manchester-klub spiller sæsonens sidste Premier League-kamp mod Brentford søndag.

Med det engelske mesterskab under bæltet, virker det dog ikke til, at Manchester City-manager Pep Guardiola har tænkt sig at tage chancer med Nathan Aké, som de seneste kampe har siddet ud med en skade i baglåret.

– Han har fået det bedre. Han er i den sidste fase.

– Vi bliver nødt til at passe på, efter han har været skadet for anden gang, i tilfælde af at vi skal bruge ham mod United eller Inter, lød det fra det spanske manager på et pressemøde tirsdag.

Haaland: Jeg kan ikke leve normalt længere

Efter de to resterende Premier League-kampe, kigger Manchester City frem mod FA Cup-finalen mod Manchester United den 3. juni, inden Champions League-finalen mod Inter venter den 10. juni.

Nathan Aké var ude med en skade i april, og blev skadet på ny mod Everton tidligere i maj, hvorfor han ikke var med senest mod Chelsea.

Den 28-årige hollænder står noteret for 25 Premier League-kampe i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P