3F Superligaen

Ekspert i kontant udmelding: AC Horsens fortjener ikke at overleve i Superligaen

Ifølge Viaplay-ekspert, Peter Sørensen, fortjener AC Horsens ikke at overleve i Superligaen efter fredagens præstation mod Silkeborg IF.

AC Horsens fortjener at rykke ned.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det blev til endnu et nederlag for AC Horsens fredag aften, da Silkeborg IF kom på besøg og kunne rejse hjem med en 1-0-sejr i bagagen.

Dermed er AC Horsens fortsat under nedrykningsstregen i Superligaen a point med AaB over stregen, som dog har en kamp i hånden.

Og står det til Viaplay-ekspert, Peter Sørensen, så kommer der ikke til at være Superliga-bold i Horsens i den kommende sæson. Han mener nemlig ikke, at AC Horsens fortjener at overleve.

I efterbehandlingen af fredagens opgør mellem AC Horsens og Silkeborg IF slår Peter Sørensen det således fast, at AC Horsens-truppen ikke besidder et tilfredsstillende niveau til Superligaen.

– Jeg vil sige, at når AC Horsens ikke kan slå Silkeborg IF i den stand, de var i, i dag (i går, red.), så synes jeg heller ikke, at de fortjener at overleve i Superligaen.

– Superligaen bør være befolket med hold og spillere, der har et højere niveau, synes jeg, end det vi så fra begge hold i dag. Silkeborg var præget og presset af kampens alvor, men Horsens formåede ikke at gøre noget ondt ved dem. De havde en stor chance, og det er for lidt i en sådan kamp, lyder det fra Peter Sørensen.

Mål og highlights: Silkeborg sikrer sig ny sæson med sejr – Horsens ligner nedrykker

For AC Horsens vedkommende resterer blot to kampe af sæsonen. Her bøder ‘de gule’ først OB på udebane, hvorefter sæsonen afsluttes på hjemmebane mod de direkte nedrykningskombattanter fra Lyngby BK.

Både AaB og Lyngby, der ligesom AC Horsens forsøger at undgå at ende på de to nedrykningspladser har fortsat tre kampe tilbage i sæsonen. Begge hold spiller søndag eftermiddag mod henholdsvis FC Midtjylland og OB.

Se hele indslaget med Peter Sørensen i videoen øverst i artiklen og få overblikket på den øjeblikkelige stilling i Superligaens Nedrykningsspil herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P