3F Superligaen

Hiljemark før pokalopgør mod F.C. København: Et ekstremt godt hold

F.C. København er et ekstremt godt hold og derfor venter der et svært opgør for AaB, når FCK venter i Pokalfinalen, mener AaB-cheftræner, Oscar Hiljemark.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Torsdag klokken 17:00 går det løs.

Vinderen af Pokalen anno 2022/23 skal findes mellem F.C. København og AaB.

Selvom begge har kæmpet sig vej til dette års Pokalfinale, så er det et opgør mellem et tophold i Superligaen og et bundhold i Superligaen. Og derfor spår den nykårede permanente AaB-cheftræner, Oscar Hiljemark, et svært opgør for nordjyderne i Parken.

F.C. København er nemlig et hold med stor kvalitet og evne til at gøre ondt på de fleste modstandere, slår Hiljemark fast i et interview på AaB’s Twitter:

– Vi møder er ekstremt godt hold, og selvfølgelig har vi respekt for deres fodboldmæssige kvaliteter, og vi ved, hvordan de kan straffe hold, der giver dem plads i visse områder, så vi er forberedte.

– Vi skal ud at spille vores kamp og forsøge at sætte vores præg og vores udtryk, så jeg ser frem til kampen, og jeg håber, at alle fans, der kommer, får en utrolig fodboldkamp at glæde sig over.

– Der er et stykke arbejde, der skal gøres, og så må vi se, hvordan det bliver. Vi håber på det bedste. Det gør vi.

Læs mere om, hvad en sejr i Pokalfinalen har af betydning i forhold til kvalifikation til europæisk fodbold i den kommende sæson herunder

Hvor mange danske klubber kvalificerer sig til Europa? – Få svaret her

AaB har gennem historien vundet Pokalen af tre omgange. Første gang var i sæsonen 1965/66, hvor efter Pokalen ligeledes er blevet hentet til det nordjyske i 1969/70 og senest i 2013/14-sæsonen, hvor det netop var F.C. København, der var modstanderen. Her blev det til en AaB-sejr på 4-2.

Kampen mellem F.C. København og AaB fløjtes op torsdag klokken 17:00 og kan følges direkte på DR1, DRTV og Viaplay.

Se hele interviewet med AaB-cheftræner, Oscar Hiljemark, i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P