3F Superligaen

Officielt: AaB forlænger med Hiljemark

AaB har dagen før klubbens pokalfinale offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med cheftræner Oscar Hiljemark.

AaB forlænger med Oscar Hiljemark.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han har været en stor succes for nordjyderne, og nu bliver han belønnet.

Svenske Oscar Hiljemark har netop underskrevet en kontrakt i AaB, der holder ham i klubben til juni 2027.

I første omgang blev Hiljemark i marts udpeget som midlertidig træner, efter AaB fyrede hans landsmand, Erik Hamrén, men nu får den bare 30-årige svensker tøjlerne mere permanent.

Beslutningen om at takke ja til tilbuddet fra AaB var ikke vanskelig at træffe for Hiljemark.

– Min familie og jeg trives i Aalborg og i AaB, og jeg er utrolig glad for også i de kommende sæsoner at få muligheden for at repræsentere AaB, holdet og menneskene i klubben. Vi har en fremragende gruppe af folk i og omkring holdet, og jeg tror på, at vi kan bygge noget stort sammen.

AaB-cheftræner vil ikke belures inden pokalfinalen: Parken har nysgerrige øjne

– Lige fra begyndelsen har jeg oplevet en stærk opbakning fra ledelsen, trænerstaben, spillerne og alle i klubben. AaB er en klub, der er fuld af gode mennesker, og jeg er taknemmelig for opbakningen og glad for at få lov til at fortsætte som cheftræner, siger Oscar Hiljemark og tilføjer:

– Mine ambitioner for AaB er store, og lige nu er fokus rettet mod pokalfinalen og de tre vigtige kampe i Superligaen, og vi går all-in på at skabe en succesfuld afslutning på sæsonen.

Oscar Hiljemark har stået i spidsen for AaB i alt 10 kampe, her er det blevet til i alt fire sejre, fire uafgjorte og blot to nederlag.

Senest har AaB under Hiljemarks ledelse fået ni point i de seneste fem superligakampe, og det har for første gang siden ottende spillerunde sendt nordjyderne op på det rigtige side af nedrykningsstregen.

Torsdag står den bare 30-årige svensker overfor den største kamp i hans hidtil spæde trænerkarriere, når AaB spiller pokalfinale mod F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P