3F Superligaen

Grabara om FCK’s forsvarsudfordringer: I blæser det op i studiet

Kamil Grabara er ikke nervøs for, at F.C. København får problemer grundet manglende forsvarsspillere mod Brøndby IF søndag.

Kamil Grabara om forsvarsudfordringer i FCK.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København har forsvarsmæssige udfordringer.

Denis Vavro og Kevin Diks er således begge at finde på tribunen grundet karantæner, mens Davit Khocholava og Nicolai Boilesen er ude med skader frem mod søndagens derby mod Brøndby IF.

Derfor har FCK valgt at stille alternativt op med Valdemar Lund, Peter Ankersen og Marko Stamenic i det centrale forsvar.

Men det er angiveligt ikke et problem for F.C. København. I hvert fald ikke, hvis man spørger klubbens sidsteskanse, Kamil Grabara. Faktisk mener han, at FCK’s forsvarsudfordringer er større i Viaplays studie, end de reelt set er for spillerne og klubben.

– Det virker som om, at det (FCK’s forsvarsudfordringer, red.) er et større problem for jer i studiet, end det er for os. Vi er fodboldspillere, så vi er selvfølgelig klar uanset hvad.

Ifølge Grabara er F.C. Københavns største problem på nuværende tidspunkt, at modstanderne har scoret flere mål, end FCK selv har formået at score.

Derfor er opskriften på et succesfuldt derby for løvernes vedkommende ganske klart for Kamil Grabara.

Startellevere til derby: Sådan løser Neestrup midtstopper-manglen

– Det eneste vi skal sørger for, er, at vi skal score flere mål end Brøndby. Hvis vi skal vinde kampen, skal vi score mere end dem. Og det er jeg sikker på, at vi kan.

Kampen mellem Brøndby og F.C. København fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på Tv3+ og Viaplay.

Se hele interviewet med Kamil Grabara i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P