Overtidsmål til Lazio koster Hjulmand og Lecce dyrebare point i bundkampen

Morten Hjulmand og Lecce så fredag aften længe ud til at skulle lægge afstand til nedrykningsstregen, men et mål i overtiden af kampen mod Lazio ødelagde glæden for danskerklubben.

Danske Morten Hjulmand og Lecce indkasserede i fire minutters overtid en udligning imod, og fik derfor kun 2-2 ude mod Lazio.

Det var formentlig mere, end de havde forventet på forhånd.

Alligevel har der formentlig været stor skuffelse hos danske Morten Hjulmand og Lecce fredag aften.

På udebane mod topholdet Lazio havde Lecce nemlig en 1-2-føring med ind i kampens overtid, men en udligning efter 94 minutter flåede sejren ud af hænderne på syditalienerne.

Kampen fredag startede ellers bedst for Lazio hjemme på Olimpico, for efter 23 minutters spil brændte Lecces brasilianske midtbanespiller, Gabriel Strefezza, nemlig straffespark.

Endnu bedre blev det for Lazio med ti minutter til pause, da den altid farlige Ciro Immobile gjorde det til 1-0 for hovedstadsklubben.

Allerede i første halvlegs overtid sørgede franske Remi Oudin dog for en udligning, og angriberen var igen fem minutter efter pausen på pletten med sin scoring til 1-2.

Da kampen rundede de 90 minutter så det derfor ud til, at Lecce skulle tage tre særdeles vigtige point med hjem til den italienske støvlehæl, men sådan skulle det ikke gå.

I fire minutters overtid sørgede serbiske Sergej Milinkovic-Savic nemlig for, at det ene point blev i Rom.