2 min læsningAjax forlænger med veteran-målmand

Ajax har forlænget kontrakten med deres veteranmålmand Remko Pasveer.

2 min læsning
Foto: Ajax

Han bliver 40 til november, men alligevel har han netop fået forlænget sin kontrakt.

Remko Pasveer har fredag sat sin underskrift på en kontraktforlængelse i den hollandske storklub Ajax. Hans nye kontrakt løber til næste sommer.

Pasveer kom til Ajax fra Vitesse for to somre siden, og i sidste sommer var han fast mand i målet, indtil han med 11 kampe tilbage af sæsonen brækkede en finger.

Til trods for fraværet af veteranen havde Ajax ikke de store problemer med at vinde klubbens 36. mesterskab.

I denne sæson var Pasveer tilbage i målet fra start, og i september sidste år fik han endda debut på det hollandske landshold i en alder af 38 år, 10 måneder og 14 dage, da han holdt målet rent for Holland i deres 0-2-sejr over Polen i Nations League.

Tre dage senere præsterede han det samme, da rivalerne og naboerne fra Belgien blev sendt hjem fra Amsterdam med et 1-0-nederlag, og godt en måned senere blev Pasveer udtaget til ‘Oranjes’ VM-trup, hvor han dog agerede backup for Andries Noppert i alle Hollands fem kampe.

Foto: AFC Ajax

Holland røg som bekendt ud af VM i kvartfinalen mod Argentina, og da Pasveer efter nytår startede op i Ajax, havde han fået øget konkurrence i målet fra netop Argentina.

Ind kom Gerónimo Rulli, og selvom Pasveer stod den første kamp efter nytår, så har pladsen lige siden tilhørt den 30-årige argentiner.

Remko Pasveer har tidligere i karrieren spillet for klubber som Twente, Heracles, Go Ahead Eagles, PSV og Vitesse.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer