3F Superligaen

Medie: Flere polske klubber interesserede i AGF’er

Skal man tro det polske medie, er interessen for Dawid Kurminowski i dén grad til stede i Polen.

AGF-lejesvenden DAWID KURMINOWSKI tiltrækker sig interesse fra flere forskellige polske klubber. Han har været udlejet siden september.
Foto: Zaglebie Lubin
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dawid Kurminowski blev på efterårets første dag i 2022 lejet ud til polske Zaglebie Lubin fra AGF.

Her har han efter en skadesplaget sæson noteret sig for 11 kampe med tre mål til følge.

Selvom den 24-årige angriber ifølge statistikkerne ikke ligefrem har blæst den polske liga bagover, skulle interessen for Kurminowski så absolut være til stede i Polen. Det skriver mediet WP SportoweFakty.

Således står Dawid Kurminowskis nuværende aftale med Zaglebie Lubin til at løbe ud denne sommer, men klubben har sikret sig en købsoption på angriberen – det vides dog ikke, om de har tænkt sig at benytte sig af optionen.

Det polske medie skriver videre, at selv hvis Zaglebie Lubin vælger ikke at udløse købsoptionen, og Dawid Kurminowski dermed står til at vende retur til AGF denne sommer, så fortsætter han sandsynligvis i Ekstraklasa efter sommerferien.

Her skulle der nemlig være interesse for AGF-lejesvenden fra intet mindre end tre klubber i den bedste polske liga – herunder også et af ligaens tophold.

Efter 20.000 simuleringer: Sådan ender Superligaen i både top og bund

Rakow Czestochowa, Legia Warzawa og Pogon Szczecin udgør lige nu top tre i Ekstraklasa.

I forhold til en eventuel pris skriver WP SportoweFakty, at den ikke er kendt. Her nævnes det blot, at AGF i sin tid betale en million euro for den 24-årige polak.

Dawid Kurminowski står i alt noteret for tre mål i 33 kampe for AGF, og hans kontrakt med Superligaens aktuelle tredjeplads strækker sig frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P