Premier League

Medie: Johan Langes dage i Aston Villa er talte – Barças Alemany på plads som ny sportsdirektør

Det skulle angiveligt være slut for danske Johan Lange i sportsdirektør-positionen i Aston Villa til sommer, hvor Mateu Alemany altså står til at overtage jobbet.

Aston Villa logo.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden starten af maj måned har Mateu Alemany været et varmt emne i medierne.

Her kom det frem, at Alemany, der i skrivende stund besidder stillingen som sportsdirektør i FC Barcelona, har valgt at stoppe samarbejdet med den catalanske storklub til sommer for at søge nye græsgange.

I samme forbindelse kom det frem, at Alemany ønsker at fortsætte karrieren på ledelsesgangen i Premier League – nærmere bestemt i Aston Villa, som altså skulle være tæt på at nå til enighed med den 60-årige spanier.

Og nu skulle de sidste detaljer angiveligt være faldet på plads. Det skriver den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, på Twitter.

– Kontrakten er klar til at blive underskrevet for Mateu Alemany, som bliver Aston Villas nye sportsdirektør. Fuld aftale på plads, han har accepteret alle klausulerne.

– Alemany skal arbejde tæt sammen med (Unai, red.) Emery – de to har allerede diskuteret nogle potentielle navne fra La Liga og mere, skriver Fabrizio Romano.

Aston Villa-angriber er brandvarm: Kun Erling Haaland kan følge med

Men selvom det altsammen lyder godt for Mateu Alemany og Aston Villa, så er det en indbyrdes aftale, der kan gå hen at få konsekvenser for danske Johan Lange, der i skrivende stund besidder det job, som Alemany altså står til at overtage.

Johan Lange forlod i sommeren 2020 jobbet som teknisk direktør i F.C. København til fordel for stillingen som sportsdirektør i Aston Villa. Og skal man tro mediet, Football Insider, så er Langes dage nu talte i Aston Villa.

Mediet beretter, at Johan Lange er ‘blevet frosset ude’ af beslutningstagningen i klubben, siden Unai Emery overtog manager-posten i november 2022.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den spanske manager skulle angiveligt selv have stået for klubbens handler i januar-transfervinduet, hvor det menes, at Lange var langt mindre involveret end i tidligere transfervinduer.

Kilder fortæller mediet, at det angiveligt skulle være Aston Villas ejere, der har været bekymrede over Langes transferarbejde, hvilket altså har ledt til, at Johan Lange eftersigende vil forlade Villa Park, når Alemany ankommer til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P