3F Superligaen

Neestrup melder klart ud før Derby: Ved vi skal vinde

Derby-opgørene lever ifølge Jacob Neestrup sit eget liv, men alligevel forventer FCK-cheftræneren, at hans mandskab tager sejren mod Brøndby.

Jacob Neestrup forventer en FCK-sejr mod Brøndby
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag venter et sandt storopgør i den danske Superliga.

F.C. København tager hjemme i Parken imod rivalerne fra Brøndby IF. Foruden håneretten over rivalerne gælder det for FCK om at holde ved i mesterskabskampen, mens det for Brøndbys vedkommende gælder om at komme tilbage på sporet efter en svær resultatmæssig periode.

Og dagens opgør er da også et møde, som man bør vinde, hvis man repræsentere F.C. København. Det mener i hvert fald klubbens cheftræner, Jacob Neestrup.

I et interview på FCK’s hjemmeside fortæller Neestrup, som for første gang står i spidsen for FCK ved et derby i Parken, at hans mandskab har været stærke på hjemmebanen på det seneste. Og det forventer han selvfølgelig fortsætter mod rivalerne.

– Alle spillere glæder sig til at spille Derby i Parken. For dem er det en unik mulighed for at vise, hvor dygtige de er i den største ramme, som kan sættes i Danmark, fortæller Jacob Neestrup og fortsætter:

– Vi kender betydningen af de tre point. Både i forhold til rivaliseringen, og også i forhold til tabellen, og derfor er kampen selvsagt meget vigtig for os alle. Derby-kampene lever lidt deres eget liv uanset formkurve og placering i tabellen.

Derby historie: Sådan er det gået i opgørene mellem Brøndby og F.C. København gennem tiden

– Når det så er sagt, så er det kamp som vi ved, at vi skal vinde.

– Vi har været meget stærke i Parken i en lang periode, og det skal vi kunne fortsætte med at være i eftermiddag også, slutter Jacob Neestrup.

Før kampen er FCK at finde i den absolutte top af Superligaen, hvor man i skrivende stund har to point ned til de nærmeste forfølgere fra FC Nordsjælland. Brøndby er modsat på sidstepladsen i Mesterskabsslutspillet, hvor der er forholdsvist langt op, hvis det skal blive til europæisk fodbold i næste sæson.

Kampen mellem F.C. København og Brøndby IF fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se den samlede stilling i Mesterskabsslutspillet herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P