Premier League

Medie: Liverpool har fundet Bellingham-alternativ – vil hente et andet stortalent i Bundeligaen

Ifølge The Times skulle Liverpool allerede nu have set sig varme på et alternativ til Jude Bellingham.

Ryan Gravenberch er angiveligt på blokken i Liverpool.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bellingham til Liverpool kommer ikke til at ske.

Så klart meldte The Guardian det ud tidligere på ugen, da de meldte, at Liverpool har valgt at droppe interessen i det engelske stortalent.

Det skyldes dog ikke, at man har set sig tilfreds med udvalget på Liverpool-midtbanen, som den er lige nu. For Liverpool er angiveligt stadig ude med snøren efter en ny central midtbanespiller – og nu har de eftersigende fundet et alternativ til Bellingham.

Ifølge det engelske medie The Times, så har Liverpool rettet kikkerten mod Bellinghams nuværende rivaler i Bundesligaen, Bayern München.

Her skulle man angiveligt have set sig lun på hollandske Ryan Gravenberch, som i øjeblikket ikke får meget spilletid i den tyske storklub.

Den manglende spilletid skulle ifølge mediet have fået ham til at se sig om efter en ny arbejdsgiver, til trods for at han ikke har spillet i Bayern i mere end små ni måneder.

Og med Liverpools pludseligt mindskede interesse i Bellingham, har det altså fået Klopp og co. til at forhøre sig hos hollænderen.

Følg Campo på Facebook

The Times mener at vide, at repræsentanter fra Liverpool, som i øjeblikket slås om en top fire-plads i Premier League, har mødtes med Gravenberchs far, som agerer agent for den hollandske landsholdsspiller.

Den 20-årige midtbanespiller er for nuværende på kontrakt med Bayern München helt indtil 2027, så et eventuelt skifte til Liverpool kan vise sig at blive en dyr omgang for scouserne.

I indeværende sæson er det blot blevet til 18 kampe i Bundesligaen for Gravenberch, og kun en af de 18 har været fra start.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P