Champions League

Se Manchester Citys vanvittige CL-statistik efter overbevisende sejr

Manchester City sendte tirsdag aften Bayern München hjem med et 3-0-nederlag i bagagen - tyskerne er langt fra de første, der har måttet forlade Etihad Stadium med et nederlag.

Manchester City har en vild Champions League-statistik på Eithad Stadium.

Manchester City sejrede tirsdag aften med hele 3-0 over Bayern München.

Det var de to storklubbers første indbyrdes kvartfinale i denne sæsons udgave af Champions League – en turnering, som Manchester City stadig hungrer efter at vinde.

Men selvom det endnu ikke er blevet til et Champions League-trofæ for Manchester City, så har de faktisk en imponerende statistik.

Etihad Stadium virker nemlig til at være komplet umulig at tabe på for den lyseblå Manchester-klub, når modstandere fra diverse europæiske adresser har lagt vejen forbi.

Den britiske sportsanalysevirksomhed Opta, skriver således dagen derpå, at Manchester City ikke har tabt i sine seneste 25 Champions League-kampe på hjemmebane.

Ikke nok med det, så er hele 23 ud af 25 kampe blevet vundet på Etihad Stadium.

Mål og Highlights: Se Manchester City køre Bayern München over

Manchester Citys samlede målscore over de 25 kampe vidner da også om, at hjemmebanen har været et uigennemtrængeligt fort i den prestigefulde turnering.

Således har Manchester City en målscore på plus 62 – 81 mål scoret, mens man kun har lukket 19 ind.

Returopgøret mellem Manchester City og Bayern München spilles på Allianz Arena i Tyskland onsdag den 19. april klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P