Mål og Highlights: Se FCM hente sæsonens første sejr mod Lyngby trods brændt straffespark

FC Midtjylland formåede mandag at slå Lyngby Boldklub for første gang i denne sæson.

FC Midtjylland - Lyngby Boldklub, Superligaen.

FC Midtjylland sejrede mandag med 1-0 hjemme mod Lyngby Boldklub.

Foruden at være FC Midtjyllands første sejr over Lyngby i denne sæson, har midtjyderne nu også gjort rent bord i nedrykningsspillets første to kampe.

Kampens enestes scoring faldt i det 72. minut, da netop indskiftede Aral Simsir sendte en afslutning afsted en meters penge udenfor Lyngby-feltet.

Aral Simsir blev dog ikke noteret for scoringen, da hans afslutning blev rettet af undervejs. I stedet blev det Kristoffer Olson, som lettere tilfældigt blev kampens matchvinder.

Få minutter senere havde Junior Brumado, der også var blevet skiftet ind undervejs i anden halvleg, chancen for at gøre det til 2-0 for hjemmeholdet. Mads Kikkenborg snuppede dog brasilianerens forsøg for 11-meterpletten.

Med 1-0-sejren topper FC Midtjylland fortsat nedrykningsspillet, uanset om Silkeborg IF formår at slå AC Horsens tirsdag eller ej.

For Lyngbys vedkommende ligger man stadig på sidstepladsen.