Nu er det så godt som umuligt: Real Madrid snubler i historisk nederlag

Real Madrid var foran to gange undervejs, men Villarreal snuppede sejren på Santiago Bernabeu lørdag aften.

Real Madrid, Villarreal, Samuel Chukwueze.

10 kampe tilbage og 12 point op til Barca – og ærkerivalerne har endda spillet en kamp færre.

Det er realiteten for Real Madrid i LaLiga, efter det lørdag aften blev til et historisk 3-2-nederlag hjemme mod Villarreal.

Og hvori ligger det historiske så? Jo, det er såmænd første gang nogensinde, at Villarreal har formået at besejre Real Madrid i begge de indbyrdes LaLiga-opgør i samme sæson.

Real Madrid var ellers foran i opgøret ad hele to omgange, men formåede altså ikke omsætte det til en sejr, ej heller point.

Kampens første mål faldt efter et kvarters spil, da Pau Torres blev noteret for et selvmål.

Seks minutter før pausen kunne en særdeles velspillende Samuel Chukwueze udligne for Villarreal, så de to mandskaber gik til pausen ved stillingen 1-1.

Journalist: Real Madrid lurer på forlængelse med midtbane-profil – vil hæve både løn og frikøbsklausul

Kort efter pausen var det så Vinicius Junior til at vise sine kvaliteter frem, da han fik prikket bolden i mål efter en flot solotur med et par fine detaljer undervejs.

Sidenhen fik ‘Den gule ubåd’ atter udlignet, inden Samuel Chukwueze tog sagen i egen hånd og fra distancen hamrede bolden i mål til 3-2.