LaLiga

Journalist: Real Madrid lurer på forlængelse med midtbane-profil – vil hæve både løn og frikøbsklausul

Ifølge Fabrizio Romano ønsker Real Madrid at forlænge kontrakten med den franske midtbanespiller, som udover en lønforhøjelse også skulle få en højere frikøbsklausul.

Eduardo Camavinga kan formentlig se frem til et nyt kontrakttilbud fra Real Madrid.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Eduardo Camavinga var det næste store midtbanetalent, da han i 2021 skiftede til Real Madrid for 55 millioner euro.

Om man synes, han har levet op til forventningerne, er en subjektiv vurdering, men i hvert fald tyder noget på, at Real Madrid har været tilfredse.

Den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano skriver således fredag aften på Twitter, at Los Blancos ønsker, at den blot 20-årige franskmand bliver i Real Madrid.

I tweetet skriver Romano, at Real Madrid kommer til at tilbyde Camavinga en ny kontrakt indenfor de næste par måneder. Og det bliver ikke en kort en af slagsen.

– Real Madrid vil have Eduardo Camavinga til at blive i langtid. De vil tilbyde ham en nye langvarig kontrakt indenfor de kommende måneder, skriver han i sit tweet.

Den nye kontrakt vil angiveligt inkludere en række gode, som både kommer franskmanden og potentielt også Real Madrid til gode.

– Øget løn og også en højere frikøbsklausul er en del af planen. Ancelotti og Florentino Pérez er begge glade for Camavinga, skriver han yderligere.

Download vores app ved at klikke på banneret herunder. Så holder vi dig opdateret på de vigtigste nyheder fra fodboldverdenen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den store spanske avis AS meldte tidligere på ugen det samme som Romano i aften oplyser, og her kunne avisen melde om en mulig frikøbsklausul på svimlende 1 milliard euro – svarende til næsten 7,5 milliarder kroner.

I indeværende sæson har Camavinga været på banen i samtlige af klubbens 27 kampe i La Liga, og 15 af gangene har han været en del af startopstillingen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P