International Fodbold

Kjær tog Højlund med ned i omklædningsrummet: Skulle ikke snakke med pressen

Simon Kjær sørgede for, at Rasmus Højlund ikke fik taletid i den danske presse kort efter søndagens 3-2-nederlag til Kasakhstan.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det blev på alle mulige måder en skuffende dag i dansk landsholdsregi.

Efter at have været foran med 2-0 ved pausefløjt fik Kasakhstan vendt opgøret på hovedet og endte med at sejre til sidst med 3-2.

Efter kampen ville pressen gerne have haft fat i landsholdets unge stjerneskud, Rasmus Højlund, som igen søndag ramte netmaskerne to gange, men det forhindrede anfører Simon Kjær, fortæller TV2 SPORT’s ekspert, Jonas Hebo.

Simon Kjær valgte nemlig at tage fat i Rasmus Højlund og trække ham med ned i omklædningsrummet. Og således blev det ikke til en kommentar fra den dobbelte målscorer kort efter opgøret.

En beslutning som Hebo godt kunne forstå oven på dagens resultat. Han mener, at det er top anførerarbejde af Simon Kjær.

– Han står jo selv og fortæller om alt det, der er gået galt og kan ikke finde svarene. Rasmus Højlund er meget impulsiv, så jeg kan godt lide en anfører, der tager det ansvar, siger Jonas Hebo.

Skuffet dansk kaptajn: Det er pinligt

Opdateret: TV2 SPORT fik senere fat i Rasmus Højlund alligevel efter en tur i omklædningen. Her forklarede den unge dansker, at Simon Kjær havde taget ham med for lige at køle af, inden den stod på interviews. Og det var han fint tilfreds med.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P