Champions League

Potter om kontroversielt straffe: Vi var nok lidt heldige

Chelsea-manager Graham Potter medgiver, at Chelseas straffespark, som endte med at blive sparket om, nok var en anelse heldigt.

Graham Potter, Chelsea-Dortmund Champions League straffespark.

Var der straffe eller ej? Og var der så omspark, efter Kai Havertz havde brændt det første straffespark?

Det er nogle af de spørgsmål, der fylder i kølvandet på Chelseas 2-0-sejr over Dortmund.

Her fik Chelsea først tilkendt et straffespark efter et VAR-tjek, efter Dortmunds Marius Wolf blev ramt på armen af bolden. Kai Havertz brændte det første forsøg fra 11-meterpletten, men fik en chance til, da flee af Dortmund-spillerne var løbet ind i feltet under sparket.

Chelsea-tyskeren scorede på omsparket, og Chelsea endte med at vinde opgøret og sikre sig videre avancement i den prestigefulde turnering.

Efter kampen blev Chelsea-manager Graham Potter naturligvis forhold situationen.

– Der var et straffe, og så var der et andet straffe. Da det kom til stykket, kunne jeg ikke få mig selv til at se det andet straffespark gå i mål.

– Det var en smule uheldigt fra deres synspunkt. Vi var nok lidt heldige, vil jeg mene. Men det (held, red.) er noget, som vi ikke har haft alt for meget af på det seneste, så det vil jeg ikke brokke mig over, siger Graham Potter til Viaplay efter kampen.

Bellingham efter CL-exit: Det er en joke

Foruden Kai Havertz kom også Raheem Sterling på måltavlen i opgøret, og Chelsea må nu væbne sig med tålmodighed, mens de øvrige kvartfinalister bliver fundet.

Du kan se interviewet med Graham Potter i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P