3F Superligaen

Ung FCK-profil: Jeg ville hvert fald ikke gide at spille imod os

William Clem ville ikke have lyst til at møde sit eget hold lige nu, for F.C. København ser virkelig gode ud, mener han.

F.C. København, Superligaen, William Clem.

Fire kampe, fire sejre og nul mål lukket ind.

F.C. København er kommet flyvende ud til forårssæsonen, og har nu forlænget sin stime af sejre til seks styks i Superliga-regi.

– Vi har fået de point, som vi gik efter, så det har været fedt at komme i gang.

– Vi har ikke lukket mål ind, så vi har stået godt dernede og været solide, siger F.C. Københavns William Clem til FCK TV.

Den 18-årige midtbanespiller peger på den lange vinterpause som en af årsagerne til, at F.C. København har taget sig så godt ud i årets første kampe.

– Pausen har været sund for os, fordi vi virkelig har kunnet få arbejdet på nogle ting. Det var et travlt efterår med masser af kampe, så der var ikke så meget tid på træningsbanen – men det har vi haft nu, og det har kun gavnet os, siger han.

Senest blev det til en 7-0-sejr over OB for William Clem og resten af FCK, og han har selv en idé om, at modstanderne i Superligaen formentlig ryster en smule i bukserne ved tanken om at møde de forsvarende danske mestre lige nu:

– Jeg ville hvert fald ikke gide at spille imod os. Jeg synes, vi ser virkelig gode ud, lyder det fra William Clem.

Mål og Highlights: Se FCK smadre decimerede OB med 7-0!

Heldigvis for William Clem, så slipper han for at møde sig selv og sine holdkammerater.

Det gør AC Horsens til gengæld ikke, når Casa Arena søndag klokken 16.00 danner rammerne for et opgør mellem de to klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P