LaLiga

Medie: Real Madrid lurer på ny stopper til 750 millioner kroner

Real Madrid er angiveligt på jagt efter en ny stopper. Og her skulle den spanske storklub have udset sig en ung portugiser i den portugisiske storklub Benfica.

Real Madrid jagter António Silva i Benfica.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Storklubben Real Madrid besidder allerede et stjernespækket forsvar.

Med spillere som Antonio Rüdiger, Eder Militao og David Alaba, der alle huserer i det centrale forsvar, og med en af de stærkeste defensiver set på mål imod er den spanske storklub godt dækket ind bagtil.

Alligevel er klubben nu angiveligt ved at se på en ny forstærkning til defensiven. Det melder det portugisiske medie Record, som mener at vide, at Real Madrid skulle have set sig varme på en ung portugisisk stopper.

Ifølge mediets kilder skulle sidste sæsons Champions League-vindere, som tidligere har været meldt interesserede i blandt andre Josko Gvardiol fra RB Leipzig, have fået øjnene op for den unge SL Benfica-stopper António Silva.

På trods af sine blot 19 år har den unge portugiser fået sit helt store gennembrud i den portugisiske storklub Benfica i denne sæson, hvor han er blevet en fast del af manager Roger Schmidts idealopstillingen.

Det tyder på stort potentiale, og dermed melder mediet, at en potentiel António Silva-handel langt fra vil være en billig en af slagsen for kongeklubben.

Det store Bellingham-show: Otte klubber vil have ham – nogle mere realistiske end andre

Ifølge Records oplysninger har Benfica et krav om, at man vil have i omegnen af 100 millioner euro for Silva – svarende til omkring 750 millioner kroner.

António Silva, som på trods af sin unge alder allerede står noteret for 30 kampe for Benfica med tre mål til følge, har i skrivende stund kontrakt med klubben frem til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P