Premier League

Jon Dahl før FA Cup-brag mod Leicester: Skal altid turde drømme om at slå giganterne!

Den danske Blackburn-manager Jon Dahl Tomasson tror på, at klubben kan slå Premier League-klubben Leicester i tirsdagens FA Cup-opgør.

Jon Dahl Tomasson tror på, at Blackburn kan slå Leicester ud af FA Cuppen.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Jon Dahl Tomasson har haft en god sæson i Championship-klubben Blackburn.

Her har han indtil videre ført klubben godt ind i kampen om oprykning til Premier League, hvor man i skrivende stund indtager en fjerdeplads i den næstbedste engelske række.

Samtidig har han også ført Blackburn blandt de sidste 16 hold i den traditionsrige pokalturnering, FA Cuppen, hvor klubben tirsdag aften står over for Premier League-klubben Leicester.

Men på trods af, at favoritværdigheden på forhånd tildeles Leicester, så tror Tomasson på sine Blackburn-tropper. Drømmen lever nemlig altid i en turnering som FA Cuppen, hvor de undertippede til tider overrasker ‘giganterne’.

– Vi møder Leicester i kvartfinalen. Det er et ekstremt godt hold – et Premier League-hold. Hvis man ser på holdets kvalitet, så er der ingen tvivl om, at det er et rigtig godt hold. Økonomisk set er de foran, og det har selvfølgelig en stor betydning, fortæller Jon Dahl Tomasson i et interview med Viaplay.

– Men vores mindset er, at vi altid vil vinde. Vi går på banen for at vinde. Fodbold er et spil, hvor man kan vinde og tabe det hele i løbet af få situationer. Det handler om, at gøre det rigtige i de få afgørende situationer, så man ikke taber kampen – selv mod en stor modstander (som Leicester red.).

– Gør vi det svært for Leicester? Ja, forhåbentligt! Og så har vi altid retten til at drømme stort. Vi skal altid drømme om, at vi kan slå giganterne… Igen, slutter Jon Dahl.

Blackburn-direktør: Jon Dahl valgte os trods tilbud fra to CL-klubber

FA Cup-ottendedelsfinalen mellem Leicester og Blackburn fløjtes op tirsdag klokken 20:30 og kan følges direkte på TV3 MAX, Discovery+ og Viaplay.

Du kan se hele interviewet med Jon Dahl Tomasson, hvor han blandt andet sætter nogle perspektiver på sin foreløbige tid i Blackburn, i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P