3F Superligaen

Hvad er det værste ved Danmark? – FCN-profil er ikke i tvivl

FC Nordsjællands Mohamed Diomande har været i Danmark i lidt mere end tre år - og han er ikke i tvivl om, hvad det værste ved landet er.

FC Nordsjællands Mohamed Diomande har været i Danmark i lidt mere end tre år - og han er ikke i tvivl om, hvad det værste ved landet er.

Hvad er det værste ved Danmark?

FC Nordsjællands Mohamed Diomande rykkede fra Elfenbenskysten til Danmark den 5. januar 2020.

At det lige var på årets koldeste tid, da han byttede Afrika ud med nordlige Eruopa, har efter alt at dømme sat sine spor hos den 21-årige midtbaneprofil.

I hvert fald peger han på det danske vejr, som det værste ved at bo i Danmark.

Det er ganske enkelt for koldt og for anderledes, når man kommer fra Afrika, fortæller han.

– Da vi ankom til Danmark første gang, var det januar, og jeg kan bare huske, at der var sne overalt på banen. Det havde jeg ikke set før. ‘Wow, det er hvidt over det hele – det her er ikke noget for mig’.

– Det var hårdt at trække vejret. Og det var svært at koncentrere sig om fodbold, for jeg kunne kun tænke på, at jeg skulle holde min krop varm. Det var, som om jeg havde ligget i en fryser, siger Mohamed Diomande til B.T. og tilføjer, at han nu har vænnet sig til det køligere klima.

I Danmark ligger temperaturen denne lørdag på omkring tre grader, mens der i Elfenbenskysten er 34 grader varmt.

Highlights: Målfest på farlig fredag i Farum, da FCN slog OB

Diomande har været fast mand og med fra start på midtbanen for Superligaens førerhold gennem hele sæsonen – med undtagelse af to kampe tilbage i august, hvor han blev skiftet ind undervejs.

Hans nuværende aftale med FC Nordsjælland strækker sig frem til udgangen af 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P