3F Superligaen

Neestrup er ikke i tvivl: Dette er mit bedste Superliga-minde

F.C. København-cheftræner Jacob Neestrup ser tilbage og mindes en helt speciel derby-oplevelse i slutningen af sæsonen i 2003.

Jacob Neestrups største Superliga-minde.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København mod Brøndby IF.

Et dansk storopgør med baggrund i en evig rivalisering mellem to af de største danske klubber.

Som FCK- eller Brøndby-fan er store derby-opgør sandsynligvis nogle af de oplevelser, man kigger tilbage på. Og det gælder også for F.C. København-cheftræner Jacob Neestrup.

I et interview med Viaplay fortæller Neestrup om sit bedste Superliga-minde. Og her skal man helt tilbage til den 18. juni 2003.

– Mit bedste Superliga-minde nogensinde var, da jeg sad inde i Parken og så et derby på Brøndby Stadion. Der var et storskærmsarrangementer der, hvor sektionen er i dag.

– Der var jeg inde med nogle venner. Det var den kamp, hvor Hjalte Nørregaard scorede i overtiden ned mod Sydsiden og næsten sikrede F.C. København det danske mesterskab.

Bliv klar til Superligaens genstart: Hvem kommer flyvende og hvem kommer haltende tilbage fra vinterpausen?

F.C. København frister i skrivende stund en placering som nummer tre i Superligaen og skal i den resterende del af sæsonen forsøge at hente ind på førerholdet FC Nordsjælland, som fortsat er otte point foran.

FCK åbner forårssæsonen i Superligaen på søndag, hvor løverne gæster Silkeborg IF i en svær udekamp. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 og kan følges på 6eren og Discovery+.

Se hele interviewet med Jacob Neestrup i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P