Bundesligaen

Udenlandsk medie hylder dansk keeper: Straffesparksmorderen!

Danske Peter Vindahl Jensen har allerede reddet flere straffespark for FC Nürnberg siden sit skifte til klubben i januar.

Peter Vindahl har succes i FC Nürnberg, hvor man kalder ham Straffesparksmorderen.
Foto: Anna Szilagyi/EPA/Ritzau Scanpix

Han blev vejet og fundet for let i holland og AZ Alkmaar.

Derfor står den næste periode på en lejeaftale i den tyske 2. Bundesliga-klub FC Nürnberg. Og her har den 24-årige danske keeper med fortid i FC Nordsjælland, Peter Vindahl Jensen, fået en flyvende start.

En start der allerede har kastet et nyt øgenavn af sig i det store tyske medie Bild, “Einen Elfer-killer”. Oversat til dansk bliver det til noget i retningen af “Straffesparksmorderen”. Og det er der en helt bestemt grund til.

For selvom Peter Vindahl Jensen blot har spillet tre officielle kampe for FC Nürnberg, så har han allerede formået at redde flere straffespark.

Således reddede han lørdag et straffespark, da FC Nürnberg mødte Alexander Zornigers Greuther Fürth. Ligesom han onsdag igen kunne holde et straffespark ude af nettet i DFB-Pokal-opgøret mod Fortuna Düsseldorf – en redning i straffesparkskonkurrence, der blev afgørende for kampens udfald og for Nürnbergs videre avancement i Pokalen.

Og tager man et kig ud over de få officielle kampe for FC Nürnberg, så kan Vindahl faktisk bryste sig af endnu en straffesparks-succes, da han også formåede at redde et forsøg fra 11-meter-pletten i klubbens træningskamp mod Cracovia i januar.

FIFA bekræfter: Her er de tre nominerede til årets mandlige cheftræner i verden

Peter Vindahl Jensen er fortsat Nürnberg-spiller frem til sommer, hvor hans nuværende lejekontrakt med klubben står til at udløbe.

Han er fortsat på kontrakt i hollandske AZ Alkmaar frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P