1 min læsningCity afholdte medarbejdermøde: Renser vores navn med ‘uigendrivelige beviser’

Der er pres på i Manchester City lige nu, efter at Premier League har anklaget klubben for over 100 overtrædelser af ligaens regelsæt. Mandag slog Manchester-klubben tilbage og afholdte et møde for sin stab.

1 min læsning
Manchester City risikerer en hård straf, hvis de har brudt Premier Leagues regler.
Foto: Ritzau Scanpix REUTERS / Carl Recine

En uafhængig kommision skal nu undersøge Manchester City.

Den tre personer store kommission nedsættes, efter at Premier League mandag offentliggjorde, at Manchester City, ifølge ligaens ledelse, har overtrådt mere end 100 regler i Premier League-regelsættet.

Det har fået klubben til at slå tilbage i en officiel udmelding:

– Vi ser frem til, at sagen én gang for alle kan lægges i graven, skrev klubben mandag i en officiel udmelding ovenpå anklagerne.

Mandag afholdte klubben også et medarbejdermøde på Ethiad Stadium.

Ifølge den engelske avis Daily Mail deltog de vigtigste personer fra staben, og klubben skulle have sendt et klart signal om, at den vil gøre alt for at rense sit navn.

Ifølge avisen har klubben signaleret til personalet, at der er ‘uigendrivelige beviser’ for, at beskyldningerne er uretfærdige, og de engelske mestre er overbeviste om, at de ikke vil blive straffet ovenpå kommisionens arbejde.

Undersøgelsen forventes at køre på i en længere periode, hvorfor det ikke forventes, at det kommer til at få umiddelbare konsekvenser i ligaen i indeværende sæson – hvis det skulle ende med en straf til Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer