Premier League

Thomas Frank om vildt transfersvindue: Det er ikke i orden

Det er ikke Financial Fair Play, når klubberne kan bruge så mange penge på transfers, mener den danske Brentford-manager Thomas Frank.

Thomas Frank om transfervinduet
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Transfervinduet er overstået for denne omgang i Premier League.

Og her har nogle af de store klubber brugt godt med penge. Specielt Chelsea FC har nærmest smidt om sig med pengesedlerne.

Ifølge Sky Sports skulle Premier League-klubberne samlet have spenderet 6,5 millarder kroner i januar-transfervinduet, hvoraf Chelsea skulle stå noteret for hele 2,5 millarder kroner af disse. Og det er en udvikling, som ikke ligefrem vækker glæde hos den danske Brentford-manager, Thomas Frank.

Thomas Frank mødte fredag medierne som optakt til Brentfords kommende Premier League-kamp mod Southampton lørdag. Og her satte han nogle ord og perspektiver på det netop overståede transfervindue.

– Når man siger Financial Fair Play og ser de beløb, som klubberne bruger, er det ikke i orden, indleder den 49-årige Brentford-manager og fortsætter:

– Jeg ville elske, hvis der var noget, der kunne begrænse det lidt, fordi det ville være godt for Premier League og de europæiske konkurrencer.

PL-transferoverblik: Så meget brugte klubberne hver især i januar-vinduet

Brentford rangeres som en af de Premier League-klubber, der har brugt absolut færrest penge på spillertransfers i løbet af januar måned.

Du kan få det fulde overblik på de enkelte Premier League-klubbers transfervindue i kroner og øre i linket ovenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P