3F Superligaen

AaB-profil trods nederlag: Vi kommer til at stå stærkt

AaB tabte torsdag 2-1 i en 120 minutter lang testkamp mod Viborg FF. Nederlaget til trods, spår Iver Fossum et stærkt AaB-mandskab, når sæsonen går i gang på ny.

Iver Fossum spår, at AaB kommer til at stå stærkt, når Superligaen går i gang igen.

AaB er ligesom de øvrige klubber i Superligaen ved at forberede sig på forårssæsonen.

Torsdag bød vinterens opstart så på en testkamp mod Superligaens andenplads, Viborg FF.

Kampen blev afviklet i et lidt specielt format; 45 minutter, pause, 15 minutter, pause – og så forfra igen.

Efter i alt 120 minutters fodbold, var det dog Viborg FF, der løb med sejren. Her vandt de grønklædte den første time 1-0, hvorefter det blev til 1-1 i den anden del af opgøret. Samlet set en sejr til Viborg på 2-1.

At det blev til et nederlag får dog ikke AaB’s Iver Fossum til at gå i spåner. Tværtimod var der flere ting ved testkampen mod Viborg, som han tager med sig videre.

– Jeg synes, det var en okay kamp. Det var en fin test over 120 minutter, og vi fik spillet en time alle sammen. Så det var en fin test mod et godt Viborg-hold.

– Jeg synes, at vi gjorde mange gode ting – så er der selvfølgelig en del ting, som kan forbedres. Men jeg synes, vi tager et skridt, og det var en okay præstation, siger Iver Fossum til campo.dk.

Med 2-1-nederlaget i torsdagens testkamp mod Viborg, har AaB fortsat årets første sejr til gode, efter det blev til to uafgjorte mod først FC Fredericia og dernæst AC Horsens tidligere på måneden.

AaB-profilen understreger dog, at resultatet ikke er det vigtigste ved testkampene. Der er i hvert fald ingen grund til bekymring, mener han.

– Nej, det er der ikke. I træningskampe er resultatet ikke det vigtigste.

– Jeg synes, at vi arbejder godt på træningsbanen. Vi er nødt til at se på præstationerne, det er det vigtigste i de kampe. Jeg synes, at vi har taget skridt fra den første kamp til den anden, og så endnu bedre i dag.

– Vi arbejder godt, og jeg tror, at vi kommer til at stå stærkt, når sæsonen starter igen, siger Iver Fossum.

Medie: AaB vil have 22 millioner for ung Superliga-komet

AaB har fortsat tre uger til at få finpudset formen, inden de åbner ballet i Superligaen med en hjemmekamp mod AGF den 17. februar.

Du kan se interviewet med Iver Fossum i videoen øverst i artiklen, hvor også den nyslåede AaB’er, Kasper Jørgensen, sætter ord på torsdagens testkamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P