Highlights: Tottenham sejrer over Crystal Palace efter vild halvleg med fire mål

Efter en målløs første halvleg, fik Harry Kane og resten af Tottenham-spillerne i dén grad åbnet for målkontoen i anden halvleg ude mod Crystal Palace.

Harry Kane, Tottenham-Crystal Palace højdepunkter, highlights Premier League.

Efter et skuffende nederlag på nytårsdag, skulle Tottenham onsdag forsøge at rejse sig, da de gæstede Crystal Palace i Premier League onsdag aften.

Her er første halvleg er ikke værd at skrive hjem om – men det er anden halvleg til gengæld. Tottenham scorede således hele fire gange, og vandt dermed 4-0.

Allerede i det 48. minut fandt Ivan Perisic’ indlæg vej om til Harry Kane ved bagstolpen, hvorfra den engelske stjerne med største selvfølge headede den i mål.

Blot fem minutter senere kunne Harry Kane så fordoble Tottenhams forspring, da Bryan Gil, der ellers ikke spillede en stor første halvleg, spillede Harry Kane fri til en afslutning i Crystal Palace-feltet, hvorefter han med en flot og kynisk afslutning sparkede bolden ind langs jorden ved fjerneste stolpe. 2-0.

I det 68. minut lukkede og slukkede irske Matt Doherty kampen med sin scoring til 3-0, efter flot forarbejde af særligt Harry Kane.

Fem minutter senere ville Heung-Min Son også lege med, da han scorede Tottenhams fjerde og sidste mål i anden halvleg. Det var samtidig hans første mål siden oktober.