Highlights: Joachim Andersen og Crystal Palace sejrede over Billings Bournemouth

Både Philip Billing og Joachim Andersen var med fra start, da Bournemouth og Crystal Palace bragede sammen i Premier League.

Crystal Palace-Bournemouth højdepunkter, Premier League highlights.

Nytårsbolden rullede igen, da fire Premier League-kampe blev fløjtet i gang lørdag klokken 16.00.

Et af opgørene bød på et danskermøde mellem Philip Billing og Joachim Andersen, da Bournemouth tog imod Crystal Palace. Her var det Crystal Palace-mandskabet, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med resultatet 0-2.

Crystal Palace kom da også bedst fra start, da Jordan Ayew bragte gæsterne i front efter 19 minutter.

I det 36. minut blev føringen fordoblet, da Eberechi Eze stemplede ind og gjorde det til 0-2 for Crystal Palace, hvilket altså blev kampens sidste scoring.