Premier League

Transferjournalist: Chelsea overhaler bejlere indenom – argentinsk VM-profil har sagt ja til klubben

Der er stor rift om flere af de argentinske VM-profiler. Nu har en af dem takket ja til Chelsea, som ser ud til at overhale flere storklubber indenom.

Enzo Fernandez har sagt ja til Chelsea, som nu forhandler med Benfica.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2023 nærmer sig med hastige skridt, og dermed kan fodboldklubberne snart se frem til Januar-transfervinduet, hvor der igen er mulighed for køb og salg af spillere.

Med en netop overstået VM-slutrunde har mange store europæiske klubber set sig varme på flere af VM-profilerne – ikke mindst fra VM-vinderne fra Argentina.

Netop en argentinsk VM-profil gjorde sig så positivt bemærket under VM-slutrunden, at flere store Premier League-klubber nu kæmper om hans gunst – heriblandt Liverpool, Manchester United og nyrige Newcastle.

Men nu skulle en fjerde Premier League-klub forsøge at overhale alle bejlerne indenom. Det fortæller den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano.

Ifølge Romano skulle Chelsea nu have taget føringen i kampen om at hente den blot 21-årige Benfica-profil, Enzo Fernandez. Den unge argentiner skulle angiveligt allerede have sagt ja til et skifte til London-klubben.

På den baggrund melder han lige nu om direkte kontakt mellem Chelsea og Fernandez’ nuværende klub, Benfica, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2027.

Avis: Storklubber fra fire forskellige lande jagter VM-vinder

Benfica har tidligere meldt ud, at interesserede klubber skal opfylde spillerens frikøbsklausul på 120 millioner euro – svarende til små 900 millioner danske kroner.

Chelsea er dog eftersigende ikke interesseret i at betale klausulen. I stedet tilbyder klubben angivligt et stort beløb i form af bonusser.

Fabrizio Romano fortæller desuden, at bejlerne fra Liverpool og Manchester United angiveligt ikke har budt på Fernandez endnu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P