3F Superligaen

Ny AaB-keeper om skifte: Jeg er meget begejstret

Den nye AaB-keeper, Nico Mantl, glæder sig til at spille for AaB og håber på at kunne bidrage til klubben i løbet af sin lejeperiode.

AaB henter tysk U21-landsholdsmålmand, Nico Mantl.
Foto: AaB

Den 22-årige tysker, Nico Mantl, skifter til AaB på en lejeaftale, der gælder for den resterende del af den indeværende sæson.

Det står klart fredag morgen, hvor AaB har offentliggjort nyheden i en pressemeddelelse.

Og den unge tysker med erfaring fra det tyske U21-landshold og flere optrædener for RB Salzburg ser frem til at gå ind på AaBs mandskaber, hvor han skal duellere om pladsen mellem stængerne med unge Theo Sander og Josip Posavec.

I forbindelse med offentliggørelsen af Mantls skifte til AaB fortæller den unge tysker:

– Jeg er meget begejstret for muligheden for at komme til AaB, som er en god klub i en spændende liga, og som har en stærk fanskare. Jeg kender Kilian (Ludewig, red.) fra Red Bull Salzburg, og han roser også byen og klubbens faciliteter, så jeg glæder mig til, at vi går i gang.

– Jeg håber selvfølgelig, at vi i foråret kan vinde en masse kampe, og så håber jeg på at få så meget spilletid som muligt og bidrage med alt, hvad jeg kan. Selvom jeg er en ung målmand, kommer jeg med en vis erfaring, og jeg håber på at kunne hjælpe holdet med mit spil på bolden, min styrke i en-mod-en-situationerne og med min personlighed og karakter, lyder det fra Nico Mantl.

Nye boller på suppen i AaB: Hjemvendt profil vil opbygge en vinderkultur

Nico Mantl er med, når AaB-truppen har første træningsdag i det nye år. Det sker den 4. januar 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P