Premier League

Manchester City vil gentage Álvarez-succes: Har fundet den næste argentinske stjerne

Manchester City har senest haft god succes med at hente den unge argentiner Julián Álvarez. Nu vil klubben angiveligt gentage succesen med ny lovende argentiner.

Manchester City jagt ung lovende argentiner
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester City kan glæde sig over, at klubbens unge argentiner, Julián Álvarez, har præsteret flot efter sit store skifte fra argentinske River Plate til Manchester City.

Álvarez har været en foreløbig succes siden sin debut for klubben i denne sæson, hvor han har scoret syv mål og lagt op til to scoringer i 20 kampe. Samtidig har Álvarez også præsteret på det argentinske landshold, hvor det blev til fire scoringer under VM-triumfen i Qatar.

Manchester Citys Álvarez-succes har nu angiveligt fået klubben til igen at kigge nærmere på det argentinske marked, hvor man eftersigende ønsker at gentage succesen og finde det næste store argentinske stjerneskud. Det skriver det spanske medie Sport – et rygte som også bekræftes af den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano.

Ifølge kilderne øjner Manchester City den blot 19-årige Vélez Sarsfield-spiller, Máximo Perrone. Det forventes, at Manchester City udløser Perrones frikøbsklausul på 8 millioner dollars – svarende til omkring 55 millioner kroner. Og en reel handel skulle angivligt være rigtig tæt på at blive en realitet.

Perrone har spillet 33 kampe på højeste niveau i den argentinske liga. Samtidig har han spillet kampe på diverse argentinske ungdomslandshold.

Perrone beskrives som et rigtig stort talent. Ifølge det internationale center for sportsstudier, CIES’, seneste analyse, betragtes Perrone som det fjerdestørste talent under 21 år i kategorien ‘Defensiv playmaker’ – en kategori, der toppes af Pedri fra FC Barcelona.

Listen over de 200 største talenter under 21 år indeholder også seks danske talenter. Det kan du læse mere om herunder.

Studie vurderer: Seks danskere blandt de største talenter i verden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P