Premier League

Lampard afslører: Forsøgte at hente Haaland til Chelsea

Frank Lampard afslører på et pressemøde fredag, at han forsøgte at hente Erling Haaland til Chelsea.

Frank Lampard, Chelsea, Erling Haaland Manchester City, Everton, Premier League.

Premier League er tilbage, og det er Erling Haaland i dén grad også.

Efter at have ladet andre stjerner have rampelyset under VM-slutrunden, hvor Erling Haaland som bekendt ikke var med grundet Norges mislykkede kvalifikation, stemplede nordmanden atter ind, da han med to scoringer var med til at sikre Manchester City en 3-1-sejr over Leeds onsdag.

På et pressemøde fredag afslører Everton-manager Frank Lampard nu, at han i sin tid som manager i Chelsea forsøgte at hente en ung Erling Haaland til London-klubben.

– Han (Haaland, red.) er en fantastisk spiller. De spillere, der har den slags ultimative topniveau, er generelt i stand til at gøre, som Haaland gør i ligaen.

– Jeg stod overfor ham som træner i en træningskamp dengang han spillede for Salzburg. Jeg forsøgte at hente ham til Chelsea, men det blev ikke til noget.

– Nu skal vi op imod ham, og i vores forberedelse til kampen har det været tydeligt, hvad den dreng er i stand til. Fair play til ham. Jeg respekterer dem, der er på toppen af sit spil.

Frank Lampard fortæller videre, at han mener Erling Haaland er i samme kategori som nogle af fodboldens øvrige superstjerner.

– Jeg så VM-finalen med Kylian Mbappé og Lionel Messi, og Haaland har puttet sig selv i samme kategori i en meget ung alder.

– At stoppe ham er noget af en opgave, fordi han besidder så store kvaliteter og så meget power. Det kan vi alle se, og det må man bare respektere.

– Vi bliver nødt til at sikre os, at vi ikke giver ham for meget plads. Han kan gøre ondt på dig i løbet af et øjeblik, lyder ordene fra Frank Lampard.

Highlights: Erling Haaland stjal nok engang showet for City mod Leeds

Frank Lampard skal sammen med af sit Everton-mandskab forsøge at få noget med fra Etihad Stadium nytårsdag klokken 16.00, hvor Erling Haaland og resten af Manchester City-stjernerne venter.

Den norske angriber står i denne sæson noteret for vanvittige 20 mål i 14 Premier League-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P