3F Superligaen

Kramer om AaB-skifte: Dette har overrasket mig virkelig positivt

Lars Kramer er rigtig glad i AaB på trods af manglende resultater. Og specielt en ting har overrasket hollænderen efter sit skifte denne sommer.

Lars Kramer er glad i AaB, som har overrasket ham positivt.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Lars Kramer skiftede denne sommer Superliga-adresse, da han rykkede fra Viborg til AaB.

Og det har været en hård start på AaB-tilværelsen for Kramer, hvor resultaterne har manglet, en cheftræner er blevet fyret og en ny er ansat – ligesom der også har været ændringer i staben.

Alligevel er den 23-årige hollænder positiv efter sit skifte, hvor specielt én ting har overrasket ham i høj grad. Det fortæller han i et interview med campo.dk.

Er der noget, der har overrasket dig i forbindelse med dit skifte til AaB?

– Ja. Den første ting, der lige falder mig ind, er fansene. Jeg vidste, at det var fedt med Vesttribunen og de andre tribuner på stadion, men når man spiller hjemmekampe der hver weekend, så kan man mærke, at det virkelig lever i byen. Det overraskede mig virkelig positivt.

– Jeg havde hørt, at det var en god klub med gode og venlige folk, så alt i og omkring klubben er godt. Nu skal vi bare præstere på banen. Præstationerne på banen har ikke været alt for gode – lad os sige det sådan, fortæller Kramer til campo.dk.

Hamrén har indført særlig regel i AaB: Vi starter forfra efter 24 timer

Det har måske overrasket Lars Kramer en smule, at resultaterne har manglet i den grad, det er tilfældet for AaB i denne sæson. Og det har været mentalt hårdt, fortæller han.

Han er dog alligevel faldet rigtig godt til i byen og nyder tilværelsen i Aalborg og AaB, hvor han håber at blive i mange år fremover.

Alligevel fristes man til at stille det hårde spørgsmål. For hvad nu hvis AaB slutter sæsonen af med en nedrykning til Nordic Bet Ligaen?

– Det er virkelig et vanskeligt spørgsmål (om Kramer forlader AaB ved en potentiel nedrykning red.). Først og fremmest vil jeg elske at spille mange år yderligere i den her klub og den her by – og blive boende her for min kæreste og jeg kan virkelig godt lide at bo her. Men i fodbold kan alt ske.

– Jeg kommer til at kæmpe til det sidste sekund i den her sæson. Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg helt sikker på, at vi ikke rykker ned, hvis vi fortsætter i den retning, vi er på vej i lige nu. Der er fuldt fokus på, at det ikke sker. Det er det vigtigste

Se hele campo.dks interview med Lars Kramer i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P