Premier League

Bud på 880 millioner kroner kan være på vej – Frygter at skulle sælge

Enzo Fernandez slog sig for alvor fast på den helt store scene, da han med flotte præstationer var med til at sikre VM-guldet for Argentina - nu kan han være på vej væk.

Newcastle, Enzo Fernandez, Premier League, Benfica.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nyrige Newcastle lurer.

Enzo Fernandez brillerede for Argentina ved VM-slutrunden i Qatar, og den 21-årige midtbanespiller er nu blevet en særdeles eftertragtet herre.

Således skulle Benfica allerede have modtaget et bud på intet mindre end 740 millioner kroner fra Newcastle, men buddet blev i første omgang afvist. Det skriver portugisiske A Bola.

Avisen skriver nu, at man i Benfica ligefrem skulle frygte et nyt bud fra Newcastle. Denne gang på 880 millioner kroner, hvilket i givet fald vil udløse Enzo Fernandez’ frikøbsklausul i Benfica.

Enzo Fernandez skiftede til Benfica fra argentinske River Plate denne sommer, men kan altså blot et halvt år senere være på vej videre.

Newcastle er dog langt fra ene om at være med i kapløbet om den unge argentiner, da blandt andre Manchester United og Liverpool angiveligt også jagter den eftertragtede underskrift.

Avis: United overhaler Liverpool i kamp om eftertragtet verdensmester

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P