Premier League

Medie: PL-stjerne skifter klub til sommer

Declan Rice har længe vist sig frem på den centrale midtbane for West Ham og det engelske landshold, og meldingerne går nu på, at han skifter klub til sommer.

Declan Rice, West Ham, Premier League.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

West Ham har forsøgt igen og igen, men han vil bare ikke.

Declan Rice har efter sigende afvist sin arbejdsgivers forsøg på at forlænge kontrakten ad flere omgange. Senest takkede han angiveligt nej til et tilbud, der ville have gjort ham til den bedst betalte West Ham-spiller nogensinde.

Ifølge The Athletic, har West Ham nu langt om længe indset, at de ikke kan holde på den 23-årige midtbanestjerne, og beretter derfor nu, at London-klubben har tænkt sig at sælge Declan Rice til sommer, når indeværende sæson er afsluttet.

Declan Rice selv har da heller ikke lagt skjul på, at han ligesom sine engelske landsholdskammerater drømmer om at komme til en klub, hvor man spiller med om titler og trofæer, samtidig med at han også vil spille i Champions League regelmæssigt.

West Ham har lige nu papir på Declan Rice frem til sommeren 2024, hvor der i kontrakten også er indskrevet en option på at forlænge med yderligere et år.

Engelsk stjerne åbner i den grad op for klubskifte: Man har kun en karriere

Flere af Premier Leagues topklubber skulle være interesserede i Declan Rice, heriblandt klubber som Manchester United, Chelsea og Manchester City.

Hvem end der ender med at løbe med den eftertragtede underskrift skal dog formentlig indstille sig på at grave dybt i lommerne, da der tidligere er blevet berettet om, at West Ham forventer at få op imod en milliard kroner for salget af Declan Rice.

Tidligere på året sagde West Ham-manager David Moyes, at Declan Rice’ prisskilt lyder på 150 millioner pund, svarende til 1,25 milliarder kroner.

Declan Rice står i sin tid i West Ham noteret for 215 kampe for førsteholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P