2 min læsningSilkeborg forlænger med midtbanespiller

Silkeborg IF har tirsdag valgt at forlænge sin aftale med Pelle Mattsson for de næste fire år.

2 min læsning
Pelle Matsson forlænger med Silkeborg IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Pelle Mattsson og Silkeborg IF har valgt at fortsætte samarbejdet.

De to parter har sat pen til papir på en aftale, der løber indtil årsskiftet 2026.

Den 21-årige midtbanespillers oprindelige kontrakt med Silkeborg stod til udløb ved årsskiftet 2024.

I Silkeborg IF er man glade for forlængelsen.

– Pelle Mattsson er en spiller, der med stort fighterhjerte og alsidige fodboldkompetencer er meget værd for os i SIF, og det er derfor en stor glæde at have forlænget med ham. Pelle har udviklet sig støt gennem sine efterhånden mange år i klubben, og fra at have snuset til førsteholdet ved enkelte lejligheder førhen, har han især i denne og sidste sæson med sin power, duelstyrke og teknik gjort sig fortjent til flere startpladser og optrædener, siger sportschef Jesper Stüker til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Samtidig er han meget værdsat i omklædningsrummet og klubben generelt, så det er dejligt, at vi nu kan fortsætte samarbejdet og den gode udvikling.

Medie: Silkeborg-stjerne tæt på skifte til Serie A

Hovedpersonen selv, der kom til Silkeborg IF i foråret 2019, er naturligvis også glad for sin nye kontrakt.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Silkeborg IF er min klub, og at klubben fylder og har fyldt enormt meget i mit liv. Jeg kom selv som barn på det gamle Silkeborg Stadion og drømte om at spille i den røde trøje, og det er noget, som jeg altid har anset som en kæmpe ære. Jeg er derfor rigtig glad og stolt over at have forlænget min kontrakt, og jeg vil arbejde stenhårdt hver eneste dag for at blive endnu mere værd for klubben, siger Pelle Mattsson og fortsætter:

– Jeg synes, at jeg har haft en god udvikling i det seneste år, hvor jeg har været så heldig at opleve en masse fantastiske ting sammen med holdet, klubben og byen, og sammen med det gode setup omkring holdet er jeg sikker på, at jeg kan lægge flere lag på i de kommende år. Det er en stor dag for mig.

Pelle Mattsson har spillet 55 kampe for Silkeborg IF’s førstehold, hvilket har kastet et enkelt mål og to assists af sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer