Premier League

Transferjournalist: Chelsea forstærker angrebet med Bundesliga-profil

Chelsea skulle angiveligt have sikret sig en stor angrebsprofil fra den tyske Bundesliga, som skifter til klubben til sommer.

Chelsea henter Christopher Nkunku i RB Leipzig.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Den engelske Premier League-klub Chelsea ser ud til at have et stort ønske om at hente nyt blod ind i på de forreste positioner.

Torsdag kom det frem, at kun de personlige detaljer mangler for, at klubben har sikret sig den unge ivorianske Molde-angriber David Datro Fofana, som har scoret flittigt i den netop afsluttede sæson i den norske Eliteserie med 15 mål i 24 kampe.

Nu ser det så ud til, at Chelsea snart er klar til at præsentere endnu en angrebsspiller. Denne gang har de valgt at kigge mod Bundesligaen, hvor franske Christopher Nkunku har præsteret stort for RB Leipzig.

Medie: Så meget koster Manchester United – markant dyrere end Chelsea

Således melder den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, at Chelsea, RB Leipzig og Christopher Nkunku alle skulle være nået til enighed om en aftale, der sender den 25-årige franskmand til Premier League-klubben fra sommeren 2023.

Romano skriver, at handlen mellem klubberne og kontrakten mellem Chelsea og Nkunku skulle være på plads og underskrevet.

Nkunku har i denne sæson scoret hele 17 mål og lavet fire assists i 23 kampe for Leipzig. Derudover har Nkunku i 2022 fået sin landsholdsdebut for Frankrig, hvor det sidenhen er blevet til i alt otte kampe for det franske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P