International Fodbold

Medie erklærede Pelé terminal – nu afviser datter: Det er uretfærdigt

Pelés datter Flavia Nascimento går til angreb på de medier, der mener at vide, at Pelé er terminal og fortæller, at det er løgne.

Pelés datter går til angreb på medier, som hun mener spreder løgne. Pelé er ikke terminal og døende.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Pelé har døjet med en kræftsygdom i tyktarmen i længere tid. Og det har fået medier til at spekulere i, om Pelé er døden nær.

Så sent som lørdag skrev den brasilianske avis, Folha de S. Paulo, at den 82-årige Pelé nu ikke længere er på kemoterapi, da han ikke responderer på behandlingen. Derimod fortalte avisen, at Pelé er begyndt at modtage palliativ behandling for at lindre smerter og åndenød.

Men det er angivligt langt fra sandheden. Det fortæller Pelés datter, Flavia Nascimento, til Globo TV.

Her retter hun kritik af de medier, der mener at vide, at Pelé er døden nær.

– Det er meget uretfærdigt at begynde at tale om, at han er i en terminal tilstand med palliativ behandling. Det er han ikke. Tro mig.

– Mere end nogen anden ønsker vi ikke, at det øjeblik skal komme. Selvfølgelig vil det ske en dag, men det er ikke nu. Der er ingen grund til at slå alarm og forudse en situation, der ikke eksisterer nu.

Brasilianske fans hylder syge Pelé

Mediet skriver, at Pelé har været indlagt siden tirsdag på Albert Einstein-hospitalet i São Paulo. Her bliver Pelé behandlet for en luftvejsinfektion efter at have fået Covid-19.

Datteren forventer, at Pelé med tiden vil blive udskrevet igen, når han har fået det bedre. Hun kan dog ikke fortælle, hvordan fremtidsudsigterne i forhold til det ser ud.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P