VM 2026

Neymar taler ud: Et af de sværeste øjeblikke i min karriere

Neymar er blevet skadet ved endnu en VM-slutrunde, og den brasilianske stjerne sætter nu ord på situationen.

Neymar, VM 2022, VM Qatar, Neymar skade, hvor længe er Neymar skadet?

Torsdag aften måtte Neymar lade sig udskifte i det 80. minut af Brasiliens 2-0-sejr over Serbien.

Efterfølgende kunne man se en tydeligt hævet ankel på den brasilianske stjerne, og holdets læge var hurtig til at få meldt ud: Neymar har forstuvet sin ankel.

Holdlægens indledende melding blev bekræftet efter yderligere undersøgelser fredag, og Neymar har formentlig spillet sin sidste kamp i gruppespillet ved dette års VM.

Nu har PSG-stjernen selv været ved tasterne på sin Instagram-profil, hvor han sætter ord på situationen.

– Den stolthed, jeg føler, når jeg har trøjen på, er uforklarlig. Hvis gud gav mig muligheden for vælge det land, jeg blev født i, ville det være Brasilien.

– I dag er blevet et af de sværeste øjeblikke i min karriere… og endnu en gang sker det til et verdensmesterskab. Jeg er blevet skadet. Ja, det er irriterende og det gør ondt.

Neymar føler sig dog overbevist om, at selvom han nu er ude med en forstuvet ankel, så har vi ikke set det sidste til ham ved dette VM.

– Jeg er sikker på, at jeg får chancen for at komme tilbage, fordi jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe mit land, mine kammerater og mig selv, skriver Neymar på Instagram.

Brasiliansk legende er ikke i tvivl: De klarer sig fint uden Neymar

Tilbage i 2014 måtte Neymar forlade banen under Brasiliens kvartfinalesejr over Colombia, og efterfølgende undersøgelser viste, at han havde brækket en ryghvirvel.

Brasilien må nu spille gruppespillets sidste kampe mod Schweiz og Cameroun uden holdets allerstørste stjerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P