3F Superligaen

Fan-demonstration før derby: Politiet trækker stave

Flere F.C. København-fans demonstrerer i dag på baggrund af udelukkelsen fra dagens derby mod Brøndby, og her har politiet været nødt til at trække stavene.

FCK-fans demonstrerer foran Divisionsforeningens kontorer i Brøndby søndag den 16. oktober 2022. Fans fra FC København er utilfredse med, at de ikke kan få lov til at overvære kampen mellem Brøndby og FCK på grund af forbud mod deltagelse af fans fra udeholdet.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Flere hundrede F.C. København-fans har i dag været samlet for at demonstrere mod fanrestriktioner, som blandt andet holder FCK-fansene væk fra dagens derby.

Og det er eftersigende ikke gået stille for sig.

Således fortæller flere medier – heriblandt Ekstra Bladet og Bold.dk – at politiet har været i direkte konfrontation med en række demonstranter allerede på Københavns Hovedbanegård, før turen gik mod Divisionsforeningen i Brøndby.

Ekstra Bladet skriver, at de har været i kontakt med Københavns Politiet, som fortæller, at en mindre gruppe af demonstranter og politiet har været i et voldsomt sammenstød.

– En mindre gruppe af de cirka 200, der var forsamlet derinde, har haft en konfrontatorisk tilgang og konfliktsøgende adfærd overfor politiet. De forsøgte at komme i slagsmål med politiet, siger vagtchef Henrik Stormer.

Derfor har Københavns Politiet været nødt til at tage hårde midler i brug.

– Vi har trukket stave dernede og lavet udfald mod uromagerne, og så er det ikke blevet til yderligere, siger Henrik Stormer.

Henrik Stormer oplyser desuden, at der ikke umiddelbart er foretaget nogen anholdelser i forbindelse med hændelsen.

Avis: F.C. København risikerer at spille uden tilskuere i mulig skæbnekamp

Søndagens derby mellem Brøndby og F.C. København fløjtes op klokken 14:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P