3F Superligaen

Avis: F.C. København risikerer at spille uden tilskuere i mulig skæbnekamp

Ekstra Bladet skriver torsdag, at Champions League-kampen mellem FCK og Borussia Dortmund i november måned kan blive uden tilskuere på lægterne.

F.C. København kan ende med at spille uden fans mod Borussia Dortmund i Champions League, hvis der sker optøjer mellem Brøndby og FCK i søndagens derby.
FCKs fans. Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken, København, søndag den 7. august 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Søndag står der derby på menuen, når Brøndby IF tager imod F.C. København. Dog med et tomt udebaneafsnit.

Grunden til at F.C. Københavns bedste fodboldspillere rejser til Brøndby uden fans skyldes, at det seneste derby i Parken endte med optøjer mellem de to fangrupperinger.

Konsekvensen kan nu også ende med at koste fans til kampen mellem FCK og Borussia Dortmund, når de to klubber tørner sammen i Champions League-gruppespillets sidste runde i Parken.

Det skyldes, at mange FCK-fans alligevel vil være at finde på Vestegnen søndag, da de vil gennemføre en demonstration mod det forbud, der har ramt tilhængerne i forbindelse med derbyet.

Ifølge Ekstra Bladet vil Københavns Politi anmode UEFA, om at opgøret mod Borussia Dortmund spilles uden tilskuere eller tidligt på dagen, hvis FCK og Brøndbys fans igen ryger i totterne på hinanden.

Der er dog også mulighed for, at det kun er tyske fans, der ikke bliver tilladt at komme i Parken. Alt sammen kommer dog an på, hvordan derbyet søndag forløber sig mellem fansene.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P